MUHTARLARDAN PEKEL'E ZİYARET

MUHTARLARDAN PEKEL

Belediye Başkanı Sedat Pekel, Sunullah, Paşabayır, 17 Eylül, Bentbaşı ve Günaydın Mahallesi Muhtarlarını makamında kabul etti.


Belediye Başkanı Sedat Pekel, Sunullah, Paşabayır, 17 Eylül, Bentbaşı ve Günaydın Mahallesi Muhtarlarını makamında kabul etti.

Mahalle muhtarlarının gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı oldukça memnun olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Sedat Pekel, hiçbir zaman mahalle ayrımı yapmadan Bandırma'nın her bir mahallesine aynı düzeyde hizmet götürdüklerini söyledi. Pekel: Bandırma Belediyesi olarak öncelik sırasına göre kentimizin her bir mahallesine aynı oranda hizmet götürmeye dikkat ettik. Bundan sonrada aynı kararlılıkla, mahalle muhtarlarımızla koordineli olarak iyi ilişkilerimizi de sürdürerek çalışmalarımız devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Öte yandan ziyarette yer alan Sunullah Mahallesi  Muhtarı Şener Arabacılar, Paşabayır Mahallesi  Muhtarı Fuat Şentürk, 17 Eylül Mahallesi  Muhtarı İrfan Acar, Bentbaşı Mahallesi  Muhtarı Suavi Yaman ve Günaydın Mahallesi Muhtarı İdris Nadi Dirlik, Bandırma'da ve mahallelerinde yerine getirilen çalışmalardan dolayı teşekkür ederken bundan sonraki yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli